Rólunk

Mi a H13?

A H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ egy többfunkciós közösségi intézmény: egyrészt fiatalok szabadidős-kulturális színtere másrészt inkubátorház és coworking iroda egyben, ahol infrastruktúrával, tudással, kapcsolati tőkével és forrásszerzési lehetőségek felkutatásával segítjük az innovatív józsefvárosi vállalkozásokat és startupokat.

Szabadidős-kulturális tér

A H13 egész évben változatos előadásoknak, rendezvényeknek ad otthont. Az aktuális programokért kövess minket a közösségi oldalakon, ahol még bővebb információt tudhatsz meg programjainkról.

Találkozási pont

A H13 egyetemi közösségek, szakmai klubok találkozási pontja. A kerületben vagytok és helyszínt kerestek, ahol összegyűlhettek? Keress minket az info@h13.hu –n!

Közösségi iroda

A H13 coworking irodájában kedvező áron bérelhetsz munkaállomást, de ha többen vagytok akár önálló irodát is bérelhetsz.* Mindkét esetben a tárgyalót is ingyen használhatod pár óra erejéig.

Partnereink

E-mail címünk:

Molnárné Kővári Györgyi

MEGBÍZOTT SZAKMAI IGAZGATÓ

Mikó
Franciska

PROGRAMKOORDINÁTOR

Végh
Ferenc

PROGRAMKOORDINÁTOR

Gyakran Ismételt Kérdések

És a kérdésekre adott válaszok.

Igen, a H13, amennyiben nincsenek járványügyi korlátozások, számos izgalmas kulturális-ismeretterjesztő eseménynek helyet ad. A programokért figyeld honlapunkat vagy kövesd a a H13-t a közösségi médián.

A rendezénytermeink természetesen alkalomszerűen néhány órára is bérelhetők foglaltság függvényében. Kiadható irodáink és coworking munkaállomásaink azonban csak hosszabb-jellemzően- több hónapos időtartamra.

H13 Diák – és Vállalkozás Fejlesztési Központ ©
Minden jog fenntartva.