Rólunk

Mi a H13?

A H13 egy Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér. Legfőbb célkitűzése kulturális-, szellemi és szabadidős szintér biztosítása a kerület lakosai és a kerületben aktív kulturális szolgáltatást nyújtók számára.

Szabadidős-kulturális tér

A H13 egész évben változatos előadásoknak, rendezvényeknek ad otthont. Az aktuális programokért kövess minket a közösségi oldalakon, ahol még bővebb információt tudhatsz meg programjainkról.

Találkozási pont

A közösségi tér találkozási pontként szolgál a helyi civil közösségek és kulturális vállalkozások számára. Ezt különböző programokkal, rendezvényekkel és szakmai képzések lebonyolításával teszi lehetővé.

Közösségi szolgáltató tér

A szolgáltatások célja a közösségfejlesztési funkciók bővítése, legyen az koncert, színházi előadás, civil szervezeti találkozó, szakmai képzés vagy akár nyugdíjasok és kisgyermekes családok napközbeni összejövetele.

Partnereink

E-mail címünk:

Molnárné Kővári Györgyi

MEGBÍZOTT SZAKMAI IGAZGATÓ

Mikó
Franciska

PROGRAMKOORDINÁTOR

Végh
Ferenc

PROGRAMKOORDINÁTOR

Gyakran Ismételt Kérdések

És a kérdésekre adott válaszok.

Igen, a H13, amennyiben nincsenek járványügyi korlátozások, számos izgalmas kulturális-ismeretterjesztő eseménynek helyet ad. A programokért figyeld honlapunkat vagy kövesd a a H13-t a közösségi médián.

A rendezénytermeink természetesen alkalomszerűen néhány órára is bérelhetők foglaltság függvényében. Kiadható irodáink és coworking munkaállomásaink azonban csak hosszabb-jellemzően- több hónapos időtartamra.

Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.