H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Amire szükséged van, azt nálunk megtalálod‼️
Ismerd meg a közösségi iroda erejét és előnyeit!

SZÍVESEN DOLGOZNÁL
EGY OLYAN HELYEN…

EZÉRT VÁLASSZ MINKET

A H13-ban inspiráló emberek és környezet vesz körül, fiatalosan berendezett irodában. Elmélyülhetsz munkádban és a hatalmas teraszt is figyelmedbe ajánljuk, ahol bármikor kiülhetsz enni vagy dolgozni.
Ugye nem szeretnél egy vagyont fizetni az irodádért? A H13-ban nem is fogsz, nálunk saját asztalod lehet a belváros kellős közepén
Fantasztikus elhelyezkedésének köszönhetően pár percre van a Rákóczi tér, a Blaha Lujza tér, az Astoria, a Kálvin tér, a Corvin-negyed, az Uránia. Fedezd fel a H13 környékét!
A H13-ban minden lehetőség adott, hogy vállalkozásodat a csúcsra járasd! Szakmai konferenciák, előadások, workshop-ok. Minden hónapban elhozzuk neked az újdonságokat!
Ügyfeleidet egyenesen a H13-ba invitálhatod, ahol kellemes környezetben tudsz megbeszélést tartani velük. Ráadásul a 4 óra tárgyalóhasználatot ajándékba adjuk!
A H13 környékén megszámlálhatatlan étterem, kávézó és bolt található, így ízlésednek megfelelően mindennap más ételt kóstolhatsz. Amennyiben otthonról hoznál ebédet, akkor a közös étkezőt neked találták ki! Lazításképpen csocsózhatsz, ping-pongozhatsz vagy darts-ozhatsz.
H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Jelenleg 7 szabad helyünk van!

Köztük van a tied is? 🙂

Éld át a hangulatot! Jelentkezz egy ingyenes próbanapra nálunk!

Mikó Franciska